Om oss

Ekshome AS er en norsk nettbutikk som siden starten har vært dedikert til å tilby møbler som kombinerer funksjonalitet, estetikk og lang levetid. Vi holder oss oppdatert på interiørtrender for å kunne tilby produkter som møter kundenes forventninger. Vår visjon er å tilby profesjonell veiledning og møbler som forbedrer livskvaliteten.

Våre produkter og samarbeidspartnere

Vi importerer møbler og innredning fra flere kjente produsenter rundt om i verden. Vi samarbeider hovedsakelig med større distributører fra Polen og Tyskland, samt mange mindre produsenter som garanterer høy kvalitet på sine produkter.

Kvalitet og sikkerhet

Våre produkter er grundig designet og produsert med fokus på detaljer, materialkvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. Vi legger stor vekt på kvalitetskontroll for å unngå potensielle problemer og sikre produkter av høy kvalitet. Kundesikkerhet er av største viktighet, og vi velger nøye ut vårt sortiment for å sikre at alle produkter oppfyller europeiske standarder og krav.

Vår visjon og mål

Leveringstid

Vår vanlige leveringstid varierer fra 1 til 4 uker, avhengig av om møbelet er på lager hos oss i Oslo eller må fraktes fra våre distributører i utlandet. Spesialbestilte møbler fra visse produsenter kan ha lengre leveringstid på 2-3 måneder. Denne informasjonen er alltid tydelig angitt på produktsiden og ved bestilling for å gi våre kunder full oversikt.

Betalingsalternativer

Vi gir våre kunder friheten til å velge den betalingsmetoden som passer best for dem. Her er noen av alternativene vi tilbyr for å gjøre kjøpsprosessen så enkel og fleksibel som mulig: